Hollywood & Beverly Hills

Godmorgon alla mina vänner.

Idag var det dags att kolla in Hollywood Walk of Fame, Graumanns Chinease Theater mm. Sånt som de allra flesta turister sysselsätter sig med. Vi hade knappt kommit ut på Hollywood Blvd innan vi blev påhoppade av människor som ville att vi skulle välja just deras tur. Vi valde dock La City Tours, de sa ju såklart att de var de bästa och att det var licenserade 😜

Vi valde Hollywood & MovieStar Homes i en öppen minibuss.

Första stället vi stannade på var en bit uppför Mullhoullande Drive för att fota Hollywoodskylten. Jag tog tyvärr inget foto med mobilen där. Men denna bild är därifrån

Det är väldigt dimmigt här på dagen och så sjuttons fuktigt så mycket jag svettats idag har jag nig inte gjort under alla dagar i Las Vegas. Man känner sig så ofräsch. Vår chaufför körde oss runt upp för bergen som en biltjuv och snackade så mycket att vi på slutet knappt orkade lyssna på vad han sa. Turen kostade 50$/person och längta fram satt en lapp om förslag på dricks.

5-7 $/person = godkänd tour
10-15$/person = väl godkänd Tour
20$/person = mycket väl godkänd Tour
Det betyder att vi först skulle betala 2000kr för touren för att sedan betala upp till över 600kr i dricks. My god!!!

Efter bussturen som tog två svettiga timmar gick vi lite längs Hollywood Blvd.

Jag har tyvärr fotat mycket dåligt med min mobil idag. Sorry 😁😳

Beverly Hill & Rodeo Drive blev vårt nästa stopp.

The Grove hade vi hört talas om så vi körde dit för att kolla in shoppingen. Tyvärr visade det sig att det inte är så mycket butiker där fast det är väldigt mysigt. Hannah köpte några basketshorts och tillhörande tröja från Nike Jordan. Lite frukt på Farmers Market blev det också. Jag var den enda som inte ätit mat sp jag handlade mat på Veggiegrill och omg så gott det var. Helt veganskt, so Yummie.
Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, vi får ta ett litet råd innan vi lägger oss.

Önskar er en jättebra dag!
En sak till: när vi väntade på att tourbussen skulle åka så Hannah Stockholm Panda. Två Youtubekillar från Sverige. Vi sprang fram och jag berättade att Hannah följde med på Youtube och de blev så glada att vi kom fram. Jag fotade dem bara med min Systemkamera. Igår såg vi Fetty Wap utanför vårt hotell och det är tydligen en känd rappare.

Kramkram

Visa fler inlägg