Pinchos i Helsingborg

Gårdagen startade med ett tungt och svettigt indoorwalkingpass på Filborna arena. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, kände mig faktiskt ganska trött.  Hannah var ju på Emporia med en kompis och Jonas var också iväg så jag var själv i några timmar. Var till affären och köpte godis och satt sen i soffan och kollade youtube. 


Vid 17 tiden började jag att fixa till mig inför kvällen tjejmiddag på Pinchos. Helen och hennes son hämtade mig strax före halv sju. Vi skulle träffas vid hamnpaviljongen halv sju. Vi satt där och snackade i en och en halv timme i solen. Så fantastiskt mysigt var det. 20:15 var det bord bokat till oss på Pinchos. 
Pinchos är en relativt nyöppnad restaurang i stan med ett helt nytt koncept.  När du kommer dit laddar du ner deras app och via appen beställer man sin mat och dryck. När beställningarna är klara får man ett meddelande i sin telefon och så får man gå och hämta den vid köket. Det är en typ tapasrestaurang och alla rätter är i miniformat i små grytor och pannor.  Eller i pyttesmå hinkar. Jag valde Serranoskinka, getost med rödbetor, kycklingspett och Pinchos planka. 
Allt kommer på en planka och på borden finn ställningar för plankorna.  Det är så fiffigt!!



Lilla hinken med kyckligspetten. 


Lilla plankan. 


Såklart äter man med små minibestick  


Till efterrätt valde jag chokladfondue med jordgubbar, banan och marshmallows. 

Rätterna ligger runt 30-45 kronor, ungefär. Jag valde fyra rätter och en efterrätt och utan dryck blev det 199kr och med vinet blen det 75kr till. 

Är man inte mätt efter sina rätter är det bara till att langa upp mobilen och beställa mer. Lätt som en plätt. När man är klar betalar man även via appen och efter det kommer det en servitris med kvittot. 

På denna restaurang samlar man bonus  , 1poäng för jarje krona spenderad där och dessa poäng kan man sedan använda som betalning   

Jag gillade verkligen upplägget och där var trevlig personal och väldigt god mat. Jag kommer mer än gärna tillbaka. Har ni inte varit där så måste ni testa det!


Här är all tjejer utom Marie som tog fotot.  Vilka härliga tjejer, så otroligt glad att jag lärt känna dem. Jag är så tacksam!!

Idag blir det ingen träning utan nu blir det till att ta tag i hemmet. 

Ni får ha en härlig söndag så ses vi snart igen. 

Kramkram
Visa fler inlägg