Bjäre Challenge Extreme Run

Sådär ja, nu är loppet avklarat och jag är såå nöjd. 

Imorse vid 08;00 kom Anna & Anders och hämtade mig. De hade även hämtat upp Ann på vägen. Anders hade problem med ett knä så Annas svåger Jimmie hoppade in och tog hans plats. 

Det pirrade i magen redan på morgonen vill jag lova.  

Vi kom upp vid kvart i nio och gick och hämtade våra startbevis. Sen var det en och en halv timmes väntan innan start. Då passade vi på att gå ner till stranden för att kolla några av hindren. 

Detta var det sista hindret och det var inga som helst problem. 


Detta var i slutet på banan och här fick man ta i lite för att komma upp men jag klarade det. 


5 meter klättervägg med brandstång på vägen ner. Jag hade bestämt mig för att i allafall testa väggen och när man väl var där med kö bakom sig så fanns det ingen chans att bara testa. Och jag klarade denna med glans. Lite knixigt var det när man skulle ner på andra sidan. Här skrapade jag i båda mina skenben så det började blöda. Så värt det !!!


Målrakan!


Där var två vatten hinder på slutet och båda skulle man ta sig under. Det var hindret jag bävade mest för då jag är världens badkruka. Men det gick bara fint. 




Här kunde man fynda skor och andra bra träningsgrejor. 



Här är jag i mål efter 5 km löpning med 23 hinder. 


Här har vi gänget som fixade detta. Det här är en av de roligaste sakerna jag gjort i träningsväg Och jag kommer att göra om det. Nu blir nästa utmaning Toughest!  



Skorna vart dyngsura och fulla med sand  - underbart. Det var verkligen skönt efteråt att duscha av sig sanden och ta på sig torra kläder. 




Belöningen!

Om någon vill hänga på nästa så är jag med. 

Nu ska jag öva på armgång till nästa lopp. 

Trevlig eftermiddag mina vänner. 

Kram kram
Visa fler inlägg