Feber och en dos Lush

Hej hej!
 
Är nu inne på min tredje sjukdag och idag känns det ändå lite bättre. Så pass bra att jag orkade ta mig upp för att ta en dusch. Att ha in princip samma kläder på sig under tre dagar och frusit och svettats under täcket gör att man inte känner sig fräsch direkt.
 
 
 
När vi i helgen var i Göteborg var vi såklart inne på Lush, jag älskar att bara gå omkring därinne och dofta och prova. Det slutade med att vi köpte varsin produkt där.
 
 
 
Jag har sett att några på Youtube rekommenderat denna hårinpackning H'suan Wen Hua, svårt namn att uttala. Den doftar himmelskt gott om man gillar kanel  vill säga. Den innehåller bland annat: Färska Ekologiska ägg från frigående höns, Färska ekologiska bananer, färsk avokado och en massa andra bra grejor.
Denna inpackning sätter man i torrt hår och låter verka 20 minuter. Efter det tvättar man håret som vanligt med schampo och balsam. Jag kan lova att håret doftar ljuvligt efter den här behandlingen.
 
 
 
Jonas valde en ansikts & kropsskrubb och den heter helt enkelt Ocean Salt. Denna är rätt grovkornig och den innehåller avokado som verkligen mjukgör din hy och Lime som ger din hy fin lyster.. Man blir len som en bebisrumpa, hihihi.
 
 
 
Hannah köpte Grease Lightning som är bra och uttorkande på finnar/acne. Ännu en sak som är bra med Lush är att de återvinner gamla burkar/flaskor. Lämna in 5 stycken och få en färsk ansiktsmask gratis.
 
Efter duschen kände jag mig lite piggare men framförallt fräschare nu blir det soffläge och återhämtning. Jag har fortfarande feber men den är inte så hög som igår. Känns underbart att det går åt rätt håll. Tacksam!
 
 
 
Visa fler inlägg