Ledig, fast inte!

God morgon kära vänner!
 
Idag är det och det innebär för många att det är sista jobbdagen innan några dagars välbehövlig ledighet. Jag jobbar i helgen och var "ledig" igår. Vad man väljer att göra på sin ledighet är ju olika för det mesta på min lediga dag i veckan innebär det att ta hand om hemmet.
 
Och igår var ingen skillnad mot någon annan ledig torsdag. Jag började att städa nere och kommer till köket och här var det dags för en riktig storstädning. Alla lådor, skåp och hyllplan fick sig en uppfräschning. Vissa saker slängdes; många plastburkar utan lock eller lock som saknade burk till exempel.
 
 
Jag rensade också bort en massa ljuslyktor, hur många ljuslyktor kan man ha egentligen? Nu har jag ju en plan för alla mina bortsorterade ljuslyktor och blomkrukor. Jag ska vara med på Bakluckeloppis nu i vår, vi har rätt så mycket saker som verkligen inte används och som inte använts på flera år. De fungerar endast som hyllvärmare. Just köket är i alla fall hos oss en samlingsplats för diverse onödiga saker. Så skönt när det är gjort. Nästa torsdag kommer jag inte att vara ledig då ska det inventeras på jobb så jag är ledig nästa fredag istället och är då också ledig på helgen så det innebär tre dagars ledighet. Längtar!
 
 
 
En liten olyckshändelse i städningen, kakao på hela köksgolvet! 
 
Körde ut på IKEA och köpte två nya toalettsitsar och där intog jag även en fabulös lunch: Köttbullar med mos! Kan också säga att tvätt maskinen gick för högtryck här hemma: madrasskydd och kuddodral mm tvättades - så härligt!
 
Hämtade Hannah på skolan för att sedan bege oss hem och då gjorde vi en god fiskgratäng med räkor och dill sedan avslutades dagen med den obligatoriska TorsdagsTabatan.
 
 
Efter det orkade jag inte blogga men jag kollade på Ninja Worriors Sverige där Kitzune från Gladiatorerna gjorde en superbra tävling.
 
Idag fyller min lillasyster Therese hela 26 år, Stor Grattiskram till dig! Idag påbörjas också de Nationella Prov för Sveriges alla 6:or och Hannah börjar med Svenska och ett muntligt prov. Stort lycka till till dig min älskade tjej.
 
Önskar er alla en underbar fredag och helg!
 
Kram
 
 
 
Visa fler inlägg