Sköna söndag

Halloj!

Imorse vaknade jag och kände mig pigg och det var rätt så ljust bakom rullgardinen. Så jag steg upp, tog på mig morgonrocken och smög ner. Kollar klockan på mobilen och inser att jag stigit upp liiite väl tidigt. 06:06!!! På en söndag. Jag tyckte iallafall Inte att det var idé att lägga mig igen.  

När Jonas & Hannah vaknat satte jag igång med att byta sängkläder, tvätta och städa. Skönt att komma igång med det tidigt.  Idag blev det ingen träning för mig men idag tränade Jonas. 

Idag var det ju dags att åka på lite utflykt med Hannah, Ebba & Lena. Dagens utflykt gick till Enkla Ting i Vallåkra, detta supermysigt ställe mitt ute på landet. 


Vi kom väl sit när klockan närmade sig 13:00 så vi tig en tur i butiken och kollade in alla fina saker. Vi beslutade oss dock för att ta en lunch:/ fika och fundera på vad vi skulle köpa. 

Jag valde en Cesarsallad och Hannah tog en räkmacka. 



Så fint upplagt och så gott. Det var mycket folk därute idag som ville fika och hade turen att få ett bord. Hannah tog sedan en kaka med Schweizernötchpklad och jag tog en kaffe. Allt tog lite tid och vi satt nog på cafét I en timme. Nu blev det lite brådis eftersom de stänger klockan 15:00 och få var klockan 14:30. 

Vi gick tillbaka till butiken och kollade lite till. Jag köpte bara en grå skål men denna skålen har jag kollat på innan så det kändes som ett bra köp. 


Det blev en trevlig eftermiddag ute  på Enkla Ting. Nu får jag ta och fundera på vart nästa utflykt blir. Jag tar gärna emot tips. 


Nu blir det nog bara till att ta det lugnt resten av dagen och ladda för en ny jobbvecka.  Tänk att det snart är April och då fyller min stora lilla tjej 13 år. Hon börjar bli stor Hannah. 

Jag hoppas att ni haft en härlig helg och att ni kommer ihåg att ta vara på nuet och att ni är rädda om varandra  

Trevlig eftermiddag. 

Kram
Visa fler inlägg