Yankee Candle.

Hej hej!!
 
Tisdag och ledig dag och ledig dag betyder "kommaikappmedhemmet". Jag har faktiskt inget emot att städa, jag gillar när det blir rent och det doftar gott av rengöringsmedel. Ännu bättre blir det med nya fräscha blommor och ny underbar doft från Yankee Candle.
 
När jag hade städat, vilket jag var klar med runt 09:00 gjorde jag mig klar och körde ner till stan. Jag är nästan aldrig i stan så det kändes som att det var på tiden. Jag började på Yankee Candle.
 
När jag går in i butiken, Yankee Candle, är det som när jag var liten och gick in i en godisaffär. Sååå mycket att välja bland, fina färger och underbara dofter. Jag har provar många av deras dofter men min absoluta favorit är Clean Cotton. Den köper jag gärna och ofta men ibland måste man ju våga testa nåt annat och det gjorde jag idag. Det här gången fick det bli Fireside Treats.
 

Det ska bli spännande att testa denna. Jag köpte ju dock ett litet Clean Cotton som jag kan ha i klädkammaren.
 

Kollade lite på H & M, Gina Tricot och några andra affärer. Jag gick även till Holy Greens och köpte en smoothie. Jag har skrivit om detta lilla ställe innan men jag rekommenderar det varmt. Deras råvaror är enligt dem själva gärna ekologiska, från närliggande gårdar med massor av smak, kärlek och fantasi.
 
 
Tre ljuvliga liljor fick också följa med hem.
 
 
Tänk er ovanstående top/tunika lite instoppad framtill på ett par vita jeans. Så snyggt! Köpte den på en ny butik i stan ZILO. Den ligger runt hörnet från Mariaorget om man går mot Kullagatan. Mycket fina sker fanns det där till mycket bra priser också. Tunikan jag köpte kostade 199 kronor. Den kommer att passa bra på Franska Rivieran i sommar.
 
 
Den här toppen är så jag. Den passar också till ett par vita jeans men också till de orangea och khakigröna shortsen jag hittade för 99 kronor styck på H & M 
 

Nu ska jag gör middag, idag blir det potatismos och lax med rivna morötter. Efter det blir det ett Indoorwalking tabatapass på Filborna Arena.
 
Och vem vill inte se hur det går för de "Svenska Hollywoodfruarna" overthere, ikväll klockan 20:00
 
Stor kram
Visa fler inlägg