Äntligen har våren kommit!

Hej mina fina vänner!

Jaha, då var det tisdag och här i Helsingborg har solen strålat från en klarblå himmel. Tyvärr kommer det lite moln här nu. Det är så varmt och skönt när solen skiner.  Man kan se från dag till dag hur grönt och vackert det blir i naturen. Våren är verkligen min favorit årstid. 

Nu har vi allt framför oss, sommaren, värmen, ljuset och en härligt semester. Välförtjänt ledighet  

Idag åkte juicemaskinen fram igen. Det är ett så himla lätt sätt att få i sig en massa härliga vitaminer, proteiner, kolhydrater och annat nyttigt som kroppen behöver. 


Idag var jag sugen på morot - äpple, och ingefärajuice.  Det blev väldigt mycket Ingefärasmak på denna sats men jag gillar verkligen det så det var bara bra. 




Till den blev det Avocadomackor , så gott!!




Som vegetarian/vegan behöver man få i sig rätt mycket mat och rätt mat. Det känns verkligen bra att få i sig en massa frukt och grönsaker. Det är ju det vi behöver äta mer av få det är lättare för kroppen att hantera det. Kött kan ta flera dygn för att passera kroppen då det är mera svårsmält än vad frukt och grönsaker är. Så har ni problem med att göra No 2 på toaletten varje dag så se över din kost. 

Jag saknar ingenting direkt då det finns rätt många bra och goda alternativ på grädde och créme Fraishe mm mm.  Jag är absolut ingen strikt vegan, jag kan äta godis och kaffebröd ibland. Men jag försöker tänka på alla "djurrester" det finns i gelatinet och då är det lättare att undvika det. Det finns dock en hel del godis utan gelatin. 

Jag kom precis på att det är föräldrarnamöte idag 😁😁😁 jag som tänkte köra lite rodd innan Tabatapasset ikväll.  Det får bli det imorgon istället. Imorgon ska jag till min kiropraktor igen - spännande.  

Önskar er alla en finfin dag. 

Kram kram
Visa fler inlägg