idag fyller jag 45 år!
F A L S K P O T A T I S B A K E L S E
200 gr smör
4 ägg
4,5 dl strösocker
6 dl vetemjöl
3 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
2,5 dl mjölk

S M Ö R K R Ä M
300gr smör
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
MA R S A N K R Ä M
1 paket Ekströms marsankräm
G A R N E R I N G
300 gr mandelmassa
kakao

Börja med att tillreda marsankrämen, den måste vara kall annars smälter smörkrämen.
Sätt på ugnen på 200 grader och klä en långpanna med bakplåtspapper
Smält smöret och låt det svalna något
Vispa ägg och strösocker pösigt
Blanda ihop vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och blanda det i äggsmeten.
Tillsätt mjölken och det smälta smöret.
Grädda kakan i 200 grader i 15-19 minuter
Blanda ingredienserna till smörkrämen och vispa ihop dem.
Vispa sedan ihop smörkrämen med den kalla marsankrämen
Bred ut krämen i ett tjockt lager över den kalla kakan.
Grovriv mandelmassa direkt över krämen. låt stå kallt en stund så att smörkrämen stelnar lite.
Skär kakan i fyrkanter pudra sedan över kakao.
Denna kakan går utmärkt att frysa in.



Hoppas nu att det smakar!
Kram till er alla!!